LEGO Technic 42079 - Gaffeltruck ktahav977-Leksaker

Greta grå - Hemlig överraskning
Scalextric - ARC PRO Platinum GT Set 1 32

STIGA - Tornado Inlines (34 37)

Fina mig's gåva till dig!
Handla för minst 700 kr på finamig.se så får du en påse fullproppad med fina produkter som gåva! (Gäller så långt lagret räcker)
LEGO Technic - Gaffeltruck 42079

Bex Sport - Kubb Viking Original

STIGA - POP Stinger Pingisset

BIG Bobby Car - Fulda Classic

Plasto - Traktor med lila hytt 33 cm

LEGO Technic 42079 - Gaffeltruck ktahav977-Leksaker

Trunki Resväska (Harley Nyckelpiga)

Bex Sport - Krocket Pro - 6 spelare

Labyrint - Figur (Muttern)

Hos oss på Fina Mig hittar du ett stort urval av ekologiskt smink och hudvård till bra priser. Som auktoriserad återförsäljare gör vi det enkelt för dig att välja bland de bästa hudvårdsmärkena på marknaden på ett tryggt och enkelt sätt.

 

Playmobil Fairies - Älvvagn som dras av enhörningar 9136

Hos Fina Mig erbjuder vi dig professionell, naturlig och ekologisk hudvård. När vi väljer ut märken till vår butik är det viktigt för oss att hitta det bästa för både män, kvinnor och barn. Idag är vi därför stolta över att kunna erbjuda något för alla – oavsett vilken hudtyp du har.

 

Din hud är unik och vi vet att den mår bäst av att behandlas med produkter som är anpassade efter dess förutsättningar. Vare sig du har en torr eller fet hy så ska du kunna hitta professionell och ekologisk hudvård i samma butik, och vi har gjort det möjligt.

LEGO® Friends Andreas sovrum 41341, L:a Bruket, M Picaut och Ciamed är några av alla våra ekologiska och naturligt producerade produkter. Andra utvalda märken i vår butik är Dermalogica, Fisher-Price - Laugh & Learn Aktivitetsbok, REN Skincare med flera.

 

Kontakta gärna våra hudterapeuter via mail eller telefon om du behöver rådgivning kring våra produkter och vad som passar din hudtyp bäst.

 

BRIO World - 33815 Tågset med brandmanstema

Barn har en naturligt mjukare och känsligare hud som inte hunnit förstöras av föroreningar på samma sätt som hos vuxna. Genom att använda vårdande och ekologisk hudvård redan från början så skapar du de bästa förutsättningarna för barnets hud att stå emot yttre påfrestningar som till exempel sol, vind och kyla.

 

Vi har ett bra urval av naturliga produkter som är skonsamma både för barnet och för miljön. Maria Åkerberg, Burt’s Bees och Eco Kid är några av de märken som har barnanpassad hudvård i sitt sortiment och där hittar du bland annat babyolja, hudlotion, duschtvål, schampo och balsam.

 

Paw Patrol - Sea Patroller

Smink behöver inte vara dåligt för huden. Tvärtom faktiskt. Hos oss hittar du naturligt och ekologiskt smink utvalt med omsorg för att vårda din hy och framhäva dina naturliga drag.

 

Vi har valt ut naturliga och hudvänliga produkter från märken som bland annat Kids Concept Krokbräda 3 krokar och Maria Åkerberg, som båda är svensktillverkade. Du hittar även andra populära märken som BareMinerals och Elizabeth Arden PRO hos oss.

 

LEGO City - Bergsflykt 60171

Fina Mig är auktoriserade återförsäljare för samtliga produkter som du hittar i vår butik. För dig innebär det en trygghet i att veta att du alltid får originalprodukter när du handlar hos oss.