Skrållan Kalasklänning Skrållan nvprsx560-Leksaker

ByASTRUP - Dockmöbler - Skötbord
Skrållan Skrållan  Kalasklänning

Skrållan Kalasklänning Skrållan nvprsx560-Leksaker

Kärnan Hej på dig säger elefanten

Greta grå - Georgs nya dinosaurie

Boka Felicia

Histoire d'Ours - Lion Glitter 30 cm

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Transformers - Studio Series - Megatron Leader

Vilken roll spelar bilden i det digitala landskapet för jämställdhet? Inspirera dina medarbetare, kommunikatörer, ledningsgrupper eller andra om hur ni kan öka er representation och varumärkesbyggande utifrån ett normkreativt perspektiv

Rubens Cutie Activity - Charlie

Active Kids - Catchball - 2-pack 25 cm

Felicia Margineanu och Goran Asaad (standup komiker, föreläsare och författare), två av Sveriges mest inflytelserika förebilder har inspirerat över tiotusentals ungdomar genom sina livsberättelser. De ger framtidshopp och inspiration med sin gemensamma föreläsning där identitet, drömmar och självkänsla står på agendan.

My Music World - Trumma
STIGA - Tornado Inlines (34 37)

STIGA - Trick Scooter Hood (Limegrön)

Låt Felicias inspirerande och upplyftande energi sätta prägel på ert företagsevent, kickoff eller debattforum. Felicia utmanar och bjuder in till nya tankar och perspektiv.

Plasto - I´m grön Kaffeset med diskställ Siku - Traktor med dikesröjare 1 32

Intex - Babypool Mushroom

Dagen efter valet 2010, lyckades Felicia som 17 åring samla ihop 10 000 personer i en demonstration mot rasism på Sergels Torg. Frustrationen över att inte hon fick vara med och rösta p.ga sin ålder, blev istället hennes drivkraft till att våga göra sin röst hörd. Felicia ute på Sveriges skolor och skapar engagemang och inspiration till att våga göra sin röst hörd med sociala medier som plattform

STIGA - Prödection Set Pro Senior 3 delar (Large)Beskrivning

Frakt & Retur

Blå tyllklänning med silverglitter från Skrållan passar perfekt när dockan ska gå på kalas. Skimrande blå tyg som gnistrar och rosetten med stjärnor vid halsen gör att denna klänningen snabbt blir favoritplagget i dockans garderob. Kombinera med fler fina dockkläder för taldockan Skrållan för en komplett garderob för lek både ute och inne. Från 3 år Obs! Passar dockor som är 45 cm stora!

Mått: ca 30 x 29 cm
  • Artikelnummer240449
  • Ålder3 - 6 år
EVO - Ihopfällbar sparkcykel rosa

 

 

STIGA - Målvaktshandskar Cup (Stl 5)

5i12-priset
Vinnare av 5i12-rörelsens pris mot främlingsfientlighet & rasism, 2010

Defender of Human Rights
Diplom av Svenska FN-förbundet, 2010

Årets mäktigaste svensk
Nominerad av Aftonbladet i kategorin »Årets underdog«, 2010

Årets uppstickare
Plats #26 i tidningen Shortcut, 2014

Årets Samhällsförbättrare
Fryshuset 2015

Årets Stipendium till en ung entreprenör
Företagarna 2015

Ten Outstanding Young People of the World (TOYP)
Vinnare i Sverige för sitt sociala entreprenörskap 2016

101 Supertalanger #6 Influencer
Veckans Affärer 2017

 Årets Eldsjälsgala av Expressen & Svenska Folkspel
Finalist 2018

Plasto - Simdyna Delfin (Blå)

Projektledare för Ekerö Ungdomsmässa 2014 Biträdande enhetschef Ekerö Fritidsgårdar Ekerö Kommun

“En eldsjäl är en person som brinner för något och anser att något är såpass viktigt att det är värt att lägga ner sin tid och sitt liv för att förbättra världen. Felicia är en sann inspiratör och förebild inte minst för tjejer, hon visar att allt är möjligt och inga hinder finns när du vill påverka eller förändra något som du tycker bör förändras."

Bubble Fun - Såpbubblor bubbla i bubbla

Projektledare tjejforum Rädda barnen

“Felicia höll en inspirerande och välformad föreläsning om hur det är vara kvinna inom fotografyrket, skönhetsideal och könsroller. Felicia problematiserade temat “hur är det att vara kvinna i en mansdominerad värld” och hade en god förmåga att nå ut och diskutera med våra tjejer på tjejforum.”

Viking Toys - Mighty Grävlastbil

“Drömprojektet”, Göteborg

“Felicias föreläsning om entreprenörskap var inspirerande och gav oss positiva tankar. Det var spännande att lyssna på Felicia – hon berättade roliga saker och pratade på ett sätt som gjorde att man fastnade. Viljan att vilja göra något väcktes!”

Playmobil City Action - Polishus med fängelse 6919

Playgro Mjuk Boll med Spegel

Deltagare från heldagskurs med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund)

“- Jag lärde mig att det är viktigt att ha en strategi för hur våra frågor ska drivas i sociala medier. Viktigt att många hjälps åt för att få effekt. Det är viktigt att våga, våga satsa och att tänka nytt. Kraften i att använda sociala medier kom fram!

Disney Princess - Royal Shimmer Ariel

Erik Törnblom, Gymnasielärare

“Felicia Margineanu har varit och föreläst för elever på Söderport – och C4 gymnasiet i Kristianstad om nätkärlek och näthat. Hennes bakgrund ger ett förtroende ingivande intryck. Detta och hennes ålder ger henne styrka i föreläsningen om vad man har för rättigheter och skyldigheter på nätet. Vi kan rekommendera Felicia i arbetet om värdegrund , likabehandling och sociala medier på skolan.”

Melissa & Doug - Pets Chunky Puzzle

Projektledare / Friends international center against bullying

"Felicia Margineanu föreläste vid två tillfällen under Friends inspirationsdag om civilkurage ”Varje människa kan göra skillnad” den 29 september 2014 på Quality Hotel Friends. Förläsningarna hölls för två olika grupper: en med skolpersonal (55 st) och en med gymnasieelever (223 st). Felicia har i förberedelsearbetet inför dagen varit professionell och flexibel och på plats var hennes föreläsningar väl förberedda och genomförda med stort engagemang och mycket inspiration. Jag kan varmt rekommendera henne som föreläsare och samarbetspartner."

JaBaDaBaDo - Babygym figurer (rosa)