Melissa Doug - efter nummer - Sagolik enhörning Klistra and nvprsx1440-Leksaker

Ylvi and the Minimoomis - Dagbok kod ljus och ljud rosa
Melissa and Doug - Klistra efter nummer - Sagolik enhörning

Melissa Doug - efter nummer - Sagolik enhörning Klistra and nvprsx1440-Leksaker

Playmobil Play Maps - Ponnyutflykt 9331

Clementoni - Panorama Pussel - Disney Frozen 1000-bitar

Boka Felicia

Squishable Mini Banana 18 cm

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Playmobil City Life - Vaktmästare med bås 9457

Vilken roll spelar bilden i det digitala landskapet för jämställdhet? Inspirera dina medarbetare, kommunikatörer, ledningsgrupper eller andra om hur ni kan öka er representation och varumärkesbyggande utifrån ett normkreativt perspektiv

TY - Slush Husky Hund 15 5 cm

Fab Lab - Nail art

Felicia Margineanu och Goran Asaad (standup komiker, föreläsare och författare), två av Sveriges mest inflytelserika förebilder har inspirerat över tiotusentals ungdomar genom sina livsberättelser. De ger framtidshopp och inspiration med sin gemensamma föreläsning där identitet, drömmar och självkänsla står på agendan.

Poopsie Unicorn Slime Surprise
Mini Mommy - Docklift 35 cm rosa

Playmobil Family Fun - Familj på stranden 9425

Låt Felicias inspirerande och upplyftande energi sätta prägel på ert företagsevent, kickoff eller debattforum. Felicia utmanar och bjuder in till nya tankar och perspektiv.

Playmobil Super 4 9001 - Alex med drake Greta grå - Deluxe House

Melissa and Doug - Koala - 36 cm

Dagen efter valet 2010, lyckades Felicia som 17 åring samla ihop 10 000 personer i en demonstration mot rasism på Sergels Torg. Frustrationen över att inte hon fick vara med och rösta p.ga sin ålder, blev istället hennes drivkraft till att våga göra sin röst hörd. Felicia ute på Sveriges skolor och skapar engagemang och inspiration till att våga göra sin röst hörd med sociala medier som plattform

Stadens Hjältar - Lekset Bella brandbil räddar kattenBeskrivning

Den mytiska enhörningen vaknar till liv när detta spännande barnhantverk är fyllt med formade, skimrande klistermärken! Bara matcha klistermärkena till rätt siffra och placera dem i tavlan. Unga konstnärer kommer att förtrollas av det glittrande resultaten, och stolt att visa upp det i dess färdiga ram.


Mått på paket: 30 x 40 x 1 cm

Sylvanian Families - Liten Dubbelsäng

 

 

Paw Patrol - Pirate - Fordon Marshall and Chase 2-pack

5i12-priset
Vinnare av 5i12-rörelsens pris mot främlingsfientlighet & rasism, 2010

Defender of Human Rights
Diplom av Svenska FN-förbundet, 2010

Årets mäktigaste svensk
Nominerad av Aftonbladet i kategorin »Årets underdog«, 2010

Årets uppstickare
Plats #26 i tidningen Shortcut, 2014

Årets Samhällsförbättrare
Fryshuset 2015

Årets Stipendium till en ung entreprenör
Företagarna 2015

Ten Outstanding Young People of the World (TOYP)
Vinnare i Sverige för sitt sociala entreprenörskap 2016

101 Supertalanger #6 Influencer
Veckans Affärer 2017

 Årets Eldsjälsgala av Expressen & Svenska Folkspel
Finalist 2018

Clementoni - MAXI Pussel SuperFärgs - Disney Princess 60-bitar

Projektledare för Ekerö Ungdomsmässa 2014 Biträdande enhetschef Ekerö Fritidsgårdar Ekerö Kommun

“En eldsjäl är en person som brinner för något och anser att något är såpass viktigt att det är värt att lägga ner sin tid och sitt liv för att förbättra världen. Felicia är en sann inspiratör och förebild inte minst för tjejer, hon visar att allt är möjligt och inga hinder finns när du vill påverka eller förändra något som du tycker bör förändras."

Horses Dreams - Dagbok blå

Projektledare tjejforum Rädda barnen

“Felicia höll en inspirerande och välformad föreläsning om hur det är vara kvinna inom fotografyrket, skönhetsideal och könsroller. Felicia problematiserade temat “hur är det att vara kvinna i en mansdominerad värld” och hade en god förmåga att nå ut och diskutera med våra tjejer på tjejforum.”

Our Generation - Alexa 46 cm

“Drömprojektet”, Göteborg

“Felicias föreläsning om entreprenörskap var inspirerande och gav oss positiva tankar. Det var spännande att lyssna på Felicia – hon berättade roliga saker och pratade på ett sätt som gjorde att man fastnade. Viljan att vilja göra något väcktes!”

PlayBIG - Greta grå Vuxna

B.Toys - Whacky Ball - Hammarbollbana

Deltagare från heldagskurs med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund)

“- Jag lärde mig att det är viktigt att ha en strategi för hur våra frågor ska drivas i sociala medier. Viktigt att många hjälps åt för att få effekt. Det är viktigt att våga, våga satsa och att tänka nytt. Kraften i att använda sociala medier kom fram!

Greta grå - Twin Pack - Greta och Rebecka

Erik Törnblom, Gymnasielärare

“Felicia Margineanu har varit och föreläst för elever på Söderport – och C4 gymnasiet i Kristianstad om nätkärlek och näthat. Hennes bakgrund ger ett förtroende ingivande intryck. Detta och hennes ålder ger henne styrka i föreläsningen om vad man har för rättigheter och skyldigheter på nätet. Vi kan rekommendera Felicia i arbetet om värdegrund , likabehandling och sociala medier på skolan.”

Baby Born - Sovsäck

Projektledare / Friends international center against bullying

"Felicia Margineanu föreläste vid två tillfällen under Friends inspirationsdag om civilkurage ”Varje människa kan göra skillnad” den 29 september 2014 på Quality Hotel Friends. Förläsningarna hölls för två olika grupper: en med skolpersonal (55 st) och en med gymnasieelever (223 st). Felicia har i förberedelsearbetet inför dagen varit professionell och flexibel och på plats var hennes föreläsningar väl förberedda och genomförda med stort engagemang och mycket inspiration. Jag kan varmt rekommendera henne som föreläsare och samarbetspartner."

LEGO Marvel Super Heroes - Uppgörelse i Sanctum Sanctorum 76108