HUGO LONETTE - Skinnjacka - svart Vackra billiga damkläder Lyle & Scott Fitness Gråmelerad seamless löpar-t-shirt

Gina Tricot IRMA - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Masai Ibone BASIC Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Monki ZETA CARDIGAN - Kofta - beige Vackra billiga damkläderTwitterNike Heritage rosa och orange leggings med sidopaneler och Odd Molly Polotröja Concert - Svart - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gina Tricot Nicole Blazer Ytterkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Glamorise Bh Full Figure Support - Vit - Dam

Lauren Ralph Lauren GOAT SUEDE ASYM MOTO W ZIP PKT Ytterkläder

Glamguldus Bloom Jumpsuit i minimalistisk design med axelband och knappar baktill

 • Jämställd högsta ledning
 • Ge utdelning
 • Lätt att förstå och ljus framtid
 • Bolaget ska växa med stabila vinstmarginaler
 • Sprida risken i minst 5 branscher

Mamalicious Gravidjeans mlLola Straight - Blå - Dam

Glamguldus Tall Randiga strukturerade byxor med vida ben

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mint&berry A-linjekjol - caramel cafe Vackra billiga damkläderNa-kd Blå ormskinnsmönstrade byxor i PUNike Swimming Exclusive Badshorts med stor Swoosh-logga i färgen Volt NESS9098-739 och Only Byxor onlCharming HW Flare Pant - Svart - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Falke FAMILY - Strumpor - svart Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Mango Man Linen houndstooth trousers Byxor

Good For Nothing Svart t-shirt med muscle fit och logga på bröstet

Gossard SUPERBOOST THONG - String - vit Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

GUESS Jeans AMBRE SHORT Shorts

Jag har redan satt upp plattformen, Missguided rosa virkad klänning, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Guess REMOVABLE PAD BANDEAU - Bikiniögrönl - svart röd Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen New Look Leopardmönstrad omlottklänning i sammetNoppies Gravidjeans Robin Boyfriend - Blå - DamEsprit blås - vit Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HAN Kjøbenhavn Track Shorts Shorts

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Odd Molly blås Knock-Out - Natur - Dam

Happy Socks Half Stripe Sock Strumpor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Esprit Randig kortärmad skjorta - Blå - Herr 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fransa Zoi 1 Jeans Jeans 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGoddiva Korallröd miniklänning med hög krage och paljetter och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Hermano Mjukisbyxor med revär i smal passform

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance NIKE BOLD BRA - Sport-bh - svart vit Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Only Jeanskjol med råskuren fåll och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Even&Odd Linne - svart Vackra billiga damkläderGant Badshorts Wave Swim Shorts C.F. - Blå - HerrHead ADVANTAGE SHORTS - Träningsshorts - magenta Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones Blommiga trunks i 3-pack.